fbpx

Om Os

Keith Keller

Fra drømme til unikke, individuelle løsninger

I Køkkenforum finder du de eksklusive, unikke løsninger. Tilpasset dit hjem til mindste detalje.

Vi møder dig i vores personligt indrettede showroom i Kolding – med en altid eksklusiv og aktuel udstilling fordelt på tre etager. Nok én af Danmarks mest hjemlige og hyggeligste køkkenbutikker. Her hjælper vi dig med at løfte dine køkkendrømme fri af begrænsninger og standardmål, strukturere dine ønsker og ideer – og opleve, at det kun er de fysiske love og fantasien, der sætter begrænsninger. Alt det andet løser vi undervejs.

Dit hjem, din inspiration og dine drømme danner udgangspunktet for personlig, kompetent sparring og professionel rådgivning , hvor vi udfordrer dig og folder potentialet i at tænke ud af boksen ud ved at dele vores ekspertise og entusiasme.

Jens Olav Eriksen, Indehaver og Founder

Fra et særligt udtryk til de mindste detaljer

Vi viser dig de små detaljer, de store linjer og arbejder med en pallette af massivt træ, linoleum, lakerede overflader, finér, corian og marmor kombineret med tidens mest tidssvarende køkkenindretning inden for lys, lyd og eksklusive hvidevarer. Du kan se, mærke og fornemme, hvordan dit nye køkken kan løfte funktionaliteten og designet i dit hjem.

Vores succeskriterium er, at slutresultatet er  en unik løsning, som er din – og kun din. At løsningen spiller sammen med resten af dit interiør og arkitekturen i din bolig – og samtidig har en udefinerbar, underspillet kant. Det betyder, at vi ikke kun har fokus på kreative designforslag – men også på håndværket, kvaliteten og i sidste ende monteringen, som altid håndteret af vores egne snedkere, der er en integreret del af vores team og følger vores løsninger fra start til slut. Uanset hvor i Danmark du bor.

Hjemmesiden er fyldt med billeder fra vores showroom, case stories og vores introduktion til de brands, som vi har valgt at arbejde med, som vi ofte blander til én samlet løsning.

I Køkkenforums showroom kommer du tættere på det hele.

Og booker du et møde eller et besøg bliver dialogen personlig.

Vi glæder os til at omdanne din køkkendrøm til virkelighed. Det har vi i øvrigt gjort siden 1985.

Velkommen til Køkkenforum.

Følg os her

"Vi bidrager til en fremtid hvor køkkenet er med til at udtrykke det moderne menneske uden bekymringer om tekniske begrænsninger eller tanken om at forværre miljøet"

Teamet bag Olav Eriksen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

476A0150
476A0383

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontakt os her

Scroll to Top