fbpx

Showroom

Ikke to huse er ens. Tit er de fyldt med kantede hjørner, små rum, trapper og personlighed – og præcis sådan vil du opleve vores showroom, som ligger i et gammelt byhus i Kolding centrum og på mange måder illustrerer potentialet i individuelle løsninger og skræddersyet interiørdesign. De charmerende rammer er fyldt med inspiration til at matche husets arkitektur og rammer med den unikke kombination af snedkerløsninger fra vores eget brand, OLAV ERIKSEN, og kvalitetsmoduler og -løsninger fra JKE Design. 

Vi drømmer om, at vores showroom giver dine køkkendrømme nyt liv – og at du ser potentialet i den unikke kombination af standardløsninger og det helt individuelle. Eller måske forelsker dig i et af showroomets mange udstillingsløsninger – og lader vores interiørdesignere udfordre og inspirere dig i det videre forløb.

Vores showroom er tænkt som en kreativ ‘legeplads’: Åbn skufferne, se detaljerne i samlinger, oplev samspillet mellem materialerne, fornem stemningen og føl overfladerne – og stil alle de spørgsmål, der kan bringe dig tættere på de beslutninger, som skal definere dit drømmekøkken. 

 

Få forklaringerne på alle de ‘nørdede’ fagudtryk, se og mærk forskellen og forstå den håndværksmæssige værdi af detaljer som fingertappede skuffer, massive fronter, synlige hængsler kontra de skjulte løsninger, og smigskårne hjørner – og hele magien i at skabe løsninger på tværs af brands..

Vores mål er at vise, hvordan du kan kombinere detaljer fra det ene med overordnede linjer i det andet og skabe et køkken, der matcher arkitekturen i dit hjem: Nybyggeri, en opdatering af den klassiske patriciervilla – eller en renovering af et karakteristisk parcelhus.

Du er velkommen til et uforpligtende besøg: Gå rundt med en kop kaffe, kig detaljer – og til at få sparring på de tanker, du gør dig. Tag hjem og tænk over det hele – og sæt derefter et møde op, hvor alt samles til et konkret indretningsforslag, som gør os alle klar til opmåling og afklaring af alle detaljer. 

Vi lover dig, at Køkkenforum er et besøg værd – og glæder os til at se dig på Haderslevvej i Kolding. 

Klassisk Shaker – 1. sal

Klassisk – 1. sal

Gribeliste – Corian Køkken

Massiv 45 – hvidtonet eg

Marmor

Retro TEAk

Gribeliste –
Røget eg & linolium

Klassisk interiør

Jubilæum 35 - knast eg

Kontakt os her

Scroll to Top