fbpx

Showroom

Køkkenforum ligger i et gammelt byhus i Kolding centrum, hvor vi værner om den hjemlige stemning i et showroom fyldt med kantede hjørner, små rum og trapper som på bedste måde illustrerer potentialet i ægte køkkenløsninger. Her finder Du de flotte løsninger fra JKE-Design og egne snedker løsninger fra værksted. Vores tanke er, at vores showroom giver stof til køkkendrømme uden begrænsninger – og samtidig er det et showroom, som må bruges! Åbne skufferne, se detaljerne i samlinger og samspillet mellem materialerne, fornem stemningen og føl overfladerne – og stil alle de spørgsmål, der kan bringe dig tættere på de beslutninger, som skal definere dit personlige køkken. 

Vi ved, at der er et væld af fagudtryk, som er svære at forholde sig til, så dem kan du se i vores mangeartede køkkeninteriør: De fingertappede skuffer, de massive fronter, de synlige, udvendige hængsler kontra de skjulte løsninger, de småskårene hjørner – med andre ord forskellen på et industrielt fremstillet kvalitetskøkken og de håndværksmæssige værdier det klassiske møbelsnedkeri. 

Stilmæssigt bevæger vi os bredt fra det klassiske liebhaverkøkken, over de engelske og fransk inspirerede shaker- og landkøkkener til 60er nostalgi og de stilrene arkitektkøkkener. Målet er at vise, hvordan du kan kombinere detaljer fra det ene med overordnede linjer i det andet og dermed skabe et køkken, der matcher arkitekturen i dit hjem. Uanset om det er nybyggeri, den klassiske patriciervilla, der skal bringes up-to-date med et udtryk af moderne nostalgi – eller en renovering af et karakteristisk parcelhus.

Du er altid velkommen til et uforpligtende besøg. Til at gå rundt, sætte dig med en kop kaffe og kigge detaljer – og til at få sparring på de tanker, du gør dig. Trin ll vil være et møde, hvor tanker samles til et konkret indretningsforslag – og trin lll et besøg i dit hjem, hvor vi gennemgår detaljer og måler op. Men alt det tager vi til den tid.

Køkkenforum er altid et besøg værd. Vi glæder os til at se dig på Haderslevvej i Kolding. 

Klassisk Shaker – 1. sal

Klassisk – 1. sal

Gribeliste – Corian Køkken

Massiv 45 – hvidtonet eg

Marmor

Retro TEAk

Gribeliste –
Røget eg & linolium

Klassisk interiør

Jubilæum 35 - knast eg